Vi søger altid kompetente kandidater

Arbejde som konsulent

Hvis du er i besiddelse af en eller anden relevant egenskab som du mener at et detektivbureau kunne have gavn af er du velkommen til at rette henvendelse til os så vi kan høre mere om dine færdigheder og drøfte et evt. samarbejde.

Det kræves naturligvis at du er særdeles dygtig og pålidelig til netop dit specialområde og har gode samarbejdsevner med os her i JDS samt i de virksomheder du skal arbejde for og samarbejde med, en ren straffeattest samt kørekort og du skal være i stand til at transportere dig selv, ellers kræves der ikke specielle færdigheder men du har naturligvis tavshedspligt da en hel del at dit arbejde sandsynligvis vil være af meget fortroligt karakter.

0
Specialists
0
+
Projects Delivered
0
+
Industry Awards

Arbejde som Freelance Detektiv

Det er bestem en fordel at du har en relevant baggrund, dermed mener vi ikke at du skal have arbejdet for politiet i et vist antal år, dette er bestemt heller ikke nogen garanti for at du vil lykkedes her hos os nogle har kørt bil i 30 år og de kan stadigvæk ikke finde ud af det, men en baggrund fra politiet forsvaret eller lign. vil normalt være et stort plus. Ingen er født som den perfekte detektiv men øvelse gør ofte mester og vi vil hjælpe dig med at rette dine hvad vi mener, er fejl hen af vejen det vigtigst af alt er at du skal være villig til at lære nye ting hele tiden, vi kan ikke alle være eksperter til alt men vi kan have nogle gode grundlæggende egenskaber som vi så arbejder videre på og udvikler, og så senere hen specialisere vi os i de retninger eller ting vi er specielt gode til eller bliver gode til.

Læs mere...

Du skal have kørekort samt en lovlig bil. Du skal kunne håndtere stress. Du skal have en ren straffeattest. Du skal have en god situationsfornemmelse. Du skal kunne overholde din tavshedspligt og det skal du skrive under på. Du skal helst se så almindelig ud som muligt, så hvis du har en tatovering i panden hvor der står detektiv og har farvet dit hår postkasse rødt er det ikke så heldigt. Du skal kunne lade din tlf. være i fred på opgaverne Facebook kan vente til senere, måske bruger du det sidste strøm så du ikke kan foretage vigtige opkald eller tage et afgørende foto, og du er heller ikke opmærksom på dine omgivelser når det bipper løs hele tiden. Du skal kunne være klar til at være klar og det er faktisk hårdt, du skal måske vente 3 timer i en bil på at du har få sekunders mulighed for et foto. De fleste syntes det er hårdt i starten, de forestillede sig måske noget helt andet mere action præget eller på anden måde spændende, men detektiv arbejdet er rigtig meget overvågnings arbejde hvor man følger en person til fods eller i bil måske på cykel eller kombinationerne af dette eller noget helt andet, nogen gange er der altså koldt andre gange varmt eller det regner. Men med tiden er der ikke noget der kan slå en ud og man har taget sine forholdsregler for vind og vejr og tiden flyver hurtigere af sted end på de første opgaver.

Hvad koster det og hvad er fremtidsudsigterne?, det er svært at give en pris på hele uddannelsen nogle er hurtigere til at bestå de forskellige elementer, men der skal betales for gæste lærer foredragsholdere og lejes lokaler mm. alt den tid der bruges af personer tilknyttet JDS beregnes der ikke noget for, du skal nok forvente at skulle bruge et sted mellem 5000 og 10000 kr. før du er færdig, JDS har ingen økonomisk interesse i kursus forløbet så kun faktiske udgifter skal dækkes. Fremtidsudsigterne afhænger af om der er kunder nok i butikken, så længe der er kunder er der også opgaver, du kan også starte op for dig selv og er du uddannet her hos os vil vi gerne indlede et samarbejde hvor du selvstændigt tager dig af de opgaver som vi sender videre til dig, men du skal nok ikke forvente at kunne leve udelukkende af dit bureau de første par år.

Hvis du ellers mener at du har det der skal til for at blive en dygtig detektiv, er du velkommen til at søge om at blive optaget på vores detektivuddannelse, uddannelsen er tilrettelagt således at de fleste stadigt kan passe et alm. arbejde og familieliv samtidigt, dvs. at der vil være mest undervisning og øvelser i aftentimerne samt weekender.

Der bliver afholdt optagelsesprøver løbende.

Luk...

0
Specialists
0
+
Projects Delivered
0
+
Industry Awards

Specialgruppen

Denne specielle elite detektiv enhed er en frivillig ulønnet enhed hvor lysten viljen udholdenhed samt mod ud over det sædvanlige kendetegner de få i gruppen, netop det at arbejdet er ulønnet sikre at det er folk der virkelig brænder for opgaverne samt øvelserne der søger ind, betragt det som en hobby. Hvis du er freelance detektiv kan der af og til være langt mellem opgaverne og det tager tid inden du selvstændigt bliver sendt af sted, pengene er naturligvis altid gode at tjene, men hvis det mere er for spændingen og lysten du arbejder, og hvis du bare hurtigst muligt gerne vil i gang, er specialgruppen måske lige noget for dig, her er du ofte på øvelser og arbejde og her er det også alt det sjove og farlige du skal lave men også de lange mere kedelige vagter vil være en meget stor del af arbejdet, du kan også ofte være i kort beredskab som backup for andre detektiver på arbejde, hjemme hos dig selv eller tæt på opgaven, træningen opgaverne samt uddannelsen i gruppen kan ofte også ligefrem koste dig noget økonomisk men for det meste er det småbeløb.

Læs mere...

Ikke alle egner sig til at blive endeligt optaget, og viser det sig undervejs i optagelsesprocessen at vi eller at du selv ikke ønsker at du fortsætter, kan du normalt altid overgå til allround freelance detektiv hvis du ønsker det og dine tilegnede færdigheder vil ikke blive glemt, så du vil nemt kunne blive forfordelt mht. kommende arbejdsopgaver. Specialgruppen er et sted hvor du kommer i en slags evig mesterlærer til detektiv, du vil komme på mange selvstændige øvelser men der vil også være arbejde i teams ofte af 2 til 5 personers størrelse og du vil komme på de første test samt øvelser næsten fra første dag. Ren straffeattest, kørekort en egnet bil osv. Og den helt rette holdning til arbejdet er nødvendige egenskaber.

Luk...

0
Specialists
0
+
Projects Delivered
0
+
Industry Awards