Sådan kontakter du os

Trin 1.

Kontakt

Kontakt os enten via tlf. eller mail, kontakter du os via mail bedes du sende dine kontaktinformationer sammen med en kortere eller længere sagsfremstilling og meddel os også om hvordan og hvornår vi bedst muligt tager kontakt til dig på mail eller tlf. og evt. et bestemt tidspunkt hvor det passer dig bedst, eller fortæl os om du selv vil vende tilbage og evt. hvornår.

Trin 2.

Møde

Hvis sagen vurderes til at være relevant og kan løses på lovlig vis, kan vi evt. afholde et møde hos dig eller et andet aftalt diskret sted. Du kan så høre nærmere om hvordan vi har tænkt os at gribe sagen an og om hvad muligheder der er for forskellige løsningsmodeller samt en forventet tidshorisonten for opgaven samt en ca. pris

Trin 3.

Rapport

Når opgaven er afsluttet udfærdiges en rapport hvis det ønskes, den kan du anvende i forbindelse med en retssag eller blot bruge til eget brug, vi kan også i mange tilfælde være behjælpelige med at vidne i retten, der vil også hvis det har været muligt være foto samt videodokumentation og andre relevante informationer som kunne være brugbare for dig.

Enten via tlf. eller vores kontaktformular her på siden.

Vi bestræber os på at besvarer telefon opkald 24 timer i døgnet hele året rundt